Trends

Ontdek de trends van dit seizoen!

Stretch overhemden en polo shirts

Comfort is key voor het voorjaar! Comfortabele stretch overhemden en polo shirts staan garant voor optimaal draagcomfort. Perfect voor elke gelegenheid, zowel casual als gekleed. Je keuze voor een Ledûb stretch overhemd of polo shirt is altijd goed!

Trendkleuren van dit voorjaar

Met de start van een nieuw seizoen geven we de staple pieces van Ledûb een update. Shirts in wit en lichtblauw vormen de perfecte basics voor jouw garderobe.

Elk seizoen brengt een nieuw kleurenpalet en met de introductie van de DUSTY PASTELS laten we dan ook een eigentijdse nieuwe look zien. Afgezwakte pastellen zorgen voor verfijning in de collectie en naast de mooie gebruikelijke overhemden die je van Ledûb gewend bent, komen deze kleuren ook terug in de zwaardere overshirts.

Het Ledûb overshirt

Er perfect uitzien zonder colbert! Dat kan met de Ledûb overshirts. Draag het overshirt óver je overhemd of polo shirt. Verzeker jezelf van de juiste look door het overshirt toe te voegen aan je garderobe deze winter.

Oldtime favorite

Ledûb print overhemden blijven favoriet en zijn een aanwinst voor je garderobe. Shop online een subtiele print in de kleuren van dit seizoen. Verkrijgbaar in meerdere pasvormen en mouwlengtes.