X

Cookies maken ons aanbod gebruiksvriendelijker en effectiever. Door de site te bezoeken, gaat u akkoord met gebruik van de cookies.

Lees meer Ok

Tailored Fit overhemden

Total 79 shirts

Op zoek naar een Tailored Fit overhemd met slanke pasvorm? Bekijk hieronder alle Ledûb Tailored Fit overhemden.
Klik hier voor de Tailored Fit maattabel

Go to top...

Tailored Fit overhemden

Ledûb biedt verschillende pasvormen, waaronder de slanke Tailored Fit overhemden. Een Ledûb overhemd in de juiste pasvorm draagt prettig en comfortabel. Zorg voor een overhemd in de juiste pasvorm en voel je de hele dag vol zelfvertrouwen.

 

Kenmerken van de Ledûb Tailored Fit overhemden zijn:

• slanke mouwen

• hoger opgesneden armsgaten

• twee coupenaden op de rug die ervoor zorgen dat het overhemd mooi op je lichaam aansluit

 

Je herkent een Tailored Fit overhemd aan een blauw label. Dit maakt het makkelijk om een volgende keer weer de juiste pasvorm te kiezen!

 

Tailored Fit overhemden voor zakelijke draagmomenten

Er is een ruim aanbod aan Tailored Fit overhemden voor zakelijke draagmomenten. Op kantoor kom je altijd goed voor de dag in uni blauwe overhemden en uni witte overhemden. Je kunt kiezen voor rustige overhemden of voor een mooi detail in een contrasterende stof. De Tailored Fit overhemden dragen heerlijk dankzij de perfecte pasvorm en de mooie luxe stoffen.

Bekijk hier de Tailored Fit overhemden in een uni stof voor zakelijke draagmomenten

 

Tailored Fit overhemden voor casual draagmomenten

Uiteraard biedt Ledûb ook mooie overhemden met bijzondere dessins die goed te combineren zijn op een jeans of een gekleurde chino.

Bekijk hier de Tailored Fit overhemden met een mooi dessin voor casual draagmomenten

 

 

Tailored Fit overhemden te koop via de online webshop

Kies op onze online shop een Tailored Fit overhemd en bestel deze vervolgens bij een van onze betrouwbare Ledûb partners. We hebben hiervoor alleen dealers geselecteerd waar we lang mee samenwerken en waar we op kunnen vertrouwen.